Türkmen Gazeteciler Cemiyeti'ndan TRT`ye ziyaret

Irak Türkmen Gazeteciler Cemiyeti heyeti, geçtiğimiz ay Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) Genel Müdürlüğüne atanan Şenol Göka'yı ziyaret etti.

29.11.2014 19:02:46 0
Türkmen Gazeteciler  Cemiyeti

Irak Türkmen Gazeteciler Cemiyeti heyeti, geçtiğimiz ay Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) Genel Müdürlüğüne atanan Şenol Göka’yı ziyaret etti. Şenol Göka’yı odasında ziyaret eden Irak Türkmen Gazeteciler Cemiyeti heyeti, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Görüşmede heyet, Irak Türklerinin yaşadığı sıkıntı, mağduriyet ve haksızlıkları dile getirdi. TRT`den Irak Türklerine desteğini Sürdürmesini İstedi.

 Ziyaretten Duyduğu memnuniyeti dile getiren TRT Genel Müdürü Şenol Göka, Dr. Şemsettin Küzeci, Mehmet Haşim Salihi ve Dr. Kürşat Çavuşoğlu’na teşekkür etti.

 2013`te Kerkük Kültür Derneğince Irak Türklerinin efsane sesi Abdülvahit Küzeci adına "Hizmet Ödülü" ihdas edilmişti. Bu ödül heyet tarafından TRT Genel Müdürü Şenol Göka`ya takdim edildi. Bu ödülün yanında Kerküklü ressam Abbas Erenay tarafından çizilen Abdülvahit Küzeci`nin büyük bir tablosu TRT Genel Müdürlüğüne hediye edildi.

 TRT Genel Müdürü Şenol Göka: " Bu ziyaret benim için çok anlamlıdır. Ayrıca Kerkük`ün usta Sanatçısı Abdülvahit Küzeci adına böyle bir ödülün TRT ye verilmesi bizim için bir onurdur. Ben Abdülvahit Küzeci`nin horyat ve bestelerini her zaman dinlerim. Bu tablonun yeri TRT Ankara radyosudur. Orada Aşık Veysel ve diğer Sanatçıların yanında yerini alacaktır. TRT olarak her zaman Kerkük ve Türkmen müziğine destek vermiştir. Bundan sonra da desteğimizi sürdüreceğiz " dedi.

Dr. Kürşat Çavuşoğlu



23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00